15.3 C
Amsterdam
dinsdag, mei 28, 2024

Zijn affirmaties nieuw voor ons wij Surinamers

- Advertisement -

Een affirmatie is een gedachte die je door herhaling steeds meer gaat geloven. Die zich door herhaling in je leven gaat manifesteren. Letterlijk betekent het: bevestiging, bekrachtiging. Een affirmatie is gebaseerd op het principe dat je hersenen geloven wat ze vaak zien of horen. Dit maakt dat we krachtige dingen kunnen realiseren voor ons, als wij onze gedachte en bedoelingen eerlijk een kans geven. Met ander woorden: We blijven het bedenken en roepen totdat je ogen zien dat het werkelijkheid is geworden. Het is gerealiseerd! Maar is dit iets nieuws? Zijn affirmaties nieuw voor ons, wij Surinamers?

door herhaling steeds meer gaat geloven

Welke taal spreekt jouw hart en geest?

Ik kan mij voorstellen dat dit niet een vraag is waar je vaak bij stil staat. Vervolgens wil ik je toch deze vraag stellen! Wat is de taal van jouw hart en geest? Is dit Nederlands omdat je wellicht in Nederland woont? Of is de taal van jouw hart en geest wellicht de moedertaal van je ouders of je geboorteland?

  • Goed om te onderzoeken: Bij hoge emotie komt snel de taal van het hart naar boven. In welke taal scheld je meestal uit?

Het is goed om te begrijpen in welke taal jouw lichaam spreekt om het goed te kunnen bereiken. Affirmaties zijn nieuw voor ons, wij Surinamers. We zijn er eenvoudig gezegd niet helemaal mee bekend. Of wellicht is de vorm zoals we het noemen nieuw. Meditatie kan je eenvoudig zeggen maar affirmaties gaan toch veel dieper.

hoe belangrijk het is om je nood en behoefte goed in balans te houden

Wees trots op jou erfgoed

Zeker mogen we trots zijn op onze culture en geestelijke erfgoed. We hebben en kennen namelijk in de Surinaamse Cultuur een diepgaand besef van spiritualiteit en geestelijke ontwikkeling. Ook weten we hoe belangrijk het is om je nood en behoefte goed in balans te houden in het leven. De vraag is of we hier dagelijks wel voldoende aandacht aan geven. Start daarom ook vandaag nog met mijn persoonlijke affirmatie. Bedoelt om JOUW hogere zelf te eren en centraal te zetten.

Luister jouw eerste affirmatie in het Surinaams

Geniet van de affirmatie “I AM” geschreven door FindTheCreator in het SrananTongo(Surinaams).

*Zet eventueel de ondertiteling aan

- Advertisement -
Latest news
- Advertisement -
Related news
- Advertisement -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in