15.3 C
Amsterdam
dinsdag, mei 28, 2024

Een Surinaamse Blogger Die Geen Verstand Heeft Van Hoe Het Hoort

- Advertisement -

Een Surinaamse Blogger Die Geen Verstand Heeft Van Hoe Het Hoort maar het TOCH doet! Nog nooit heb ik zo lang moeten nadenken over het schrijven van een openingszin. Dus dit is het maar geworden. Een eenvoudige eerste zin. Maar zoals een bekend spreekwoord luidt: “Als er één schaap over de dam is, volgen er meer”. Mijn interesse voor het schrijven van verhalen en gedichten is altijd overschaduwd door onzekerheid. Kan ik dit wel? Heb ik talent hiervoor? En zal het mij lukken net zo vlot op papier te zijn als wanneer ik in een ernstige mondelinge discussie zit.

Tjaa, als ik voor je neus sta dan gaat het praten en vertellen haast automatisch. Maar hoe is het mogelijk om mijn gedachten en bedoeling duidelijk over te brengen aan mijn publiek via het schrijven? Hoe dan ook is de uitdaging hier voor mij om goed om te gaan met mijn dyslexie.

als er één schaap over de dam is, volgen er meer

Ik moet direct iets bekennen en uit de wereld helpen. Nooit is er bij mij officieel dyslexie gediagnosticeerd. Echter is dit toch een excuses wat ik al jaren regelmatig gebruik. Zeg gerust elke keer als ik een voor de hand liggende spelfout maak. Of wanneer mijn zinnen weer aan elkaar zijn geplakt met lijm gemaakt van vocht afkomstig van een dikke blaar onder je voet na het lopen van de Nijmeegse Avondvierdaagse.

Denk in oplossingen en niet in problemen.

Een Surinaamse Blogger Die Geen Verstand Heeft Van Hoe Het Hoort is de titel zijn mijn eerste geschreven stuk. Dit neemt niemand ooit van mijn af!

Hoe zie ik de toekomst: Problemen genoeg, en beren op de weg. Maar de druk is van de ketel. Dit eerst artikel is een feit. FindTheCreator is vanaf vandaag Auteur. Welkom op mijn platform! Op www.findthecreator.com bedienen we je met media gericht op nieuws en actualiteiten, lifestyle, food & drinks, leuke feitjes, weetjes en een goede dosis inspiratie.

- Advertisement -
Latest news
- Advertisement -
Related news
- Advertisement -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in