14.3 C
Amsterdam
dinsdag, juni 18, 2024

Hoe vind je gemakkelijk Black Owned Business (BOB) in Nederland?

- Advertisement -

Hoe vind je Black Owned Business in Nederland? Het gaat de goede kant op met het ondersteunen van onze eigen zwarte economie. Steeds meer worden we bewust waar wij ons geld uitgeven. Veel Black Owned Business hebben we toch echt in dit land! Maar het probleem is zichtbaarheid en diversiteit. Het in kaart brengen van verschillende bedrijven die black owned zijn is een moeilijk karwei. Immers aan welke criteria wil je een onderneming toetsen. Is het toetsen in beginsel wel mogelijk? En waar ligt de grens van zwart naar wit?

Black Owned Dienstverlening

Het is eigenlijk zeer gemakkelijk om een lijst van Black Owned Businesses te maken en kunnen filteren op welke diensten er worden verleend. Inmiddels is elke branche wel goed gespecificeerd. Doorgaans zijn de belangrijkste filters voor het zoeken naar een specifiek bedrijf die kan helpen met jouw vraag toch vaak:

  • Soort van dienstverlening (Bijv: Commerciële dienstverlening, Sociale dienstverlening, Maatschappelijke of Juridische dienstverlening )
  • Reis afstand (vaak wordt er gezocht in eigen woon/werk omgeving)

Black Owned Product-Portfolio

In het bijzonder wordt het tijd dat we ook op producten gemakkelijk kunnen zoeken. Neem bijvoorbeeld een eenvoudig product als voorbeeld: een nieuwe “schoolagenda” voor uw zoon of dochter. Hoe makkelijk zal het je nu lukken om snel tot een adres te komen als uw vereiste is dat de agenda moet worden gekocht in een Black Owned Business? Als tweede criteria hebben we de voorkeur niet ver van uw eigen woonplaats. Tertiair heb je ook een bepaald vast budget?

ik moet ook in mijn eigen buurt terecht kunnen

Dit is het probleem waar steeds meer kopers zich bewust van worden. Er zijn grote kansen en mogelijkheden voor het scheppen van duidelijkheid. Maak het zoeken naar die BOB’s gemakkelijk!

Hier voor het gemak een aantal online library op een rij die je kunnen helpen Black Owned Business in Nederland te vinden:

1) We Buy Black

We Buy Black, hét toonaangevende platform voor ontwikkelingen over Black Owned Businesses in Amsterdam, Rotterdam en de rest van Nederland. WeBuyBlack werk hiermee samen met BOBplaats.

2) Afro Magazine

AFRO Magazine is een medium voor ons verhaal. Nieuws, inspirerende achtergronden, inzichtelijke columns en profielen. Het verhaal van de mens met een Afrikaanse origine dat vaak door de reguliere media wordt overgeslagen. Heel handig heeft Afro Magazine op de website een eenvoudige listing van black owned businesses.

3) Afromoney

Afromoneynl is een bedrijvengids toegewijd aan de Afro community. Op de website heb je de mogelijkheid om:

  • Je eigen Black Owned Businesses te vermelden en uit te lichten.
  • Zoeken naar Black Owned Businesses.

- Advertisement -
Latest news
- Advertisement -
Related news
- Advertisement -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in