14.3 C
Amsterdam
dinsdag, juni 18, 2024

Meet Nederland met 2 maten? Marco Borsato vs Bilal Wahib

- Advertisement -

Meet Nederland met 2 maten? Marco Borsato vs Bilal Wahib. Marco Borsato doet aangifte gedaan tegen de 22-jarige vrouw die aangifte tegen hem deed wegens „onzedelijke betastingen.” Dat laat de zanger weten via zijn advocaten. Ook heeft Marco Borsato aangifte gedaan tegen de moeder van het vermeende slachtoffer, wegens. De grondslag voor de aangifte tegen de moeder is “uitlokking tot en medeplichtigheid aan voorgaande feiten.”

Marco stopt bij War Child als

Het is momenteel te heet onder de voeten van Marco. Met de snelheid van het licht trekt Marco de stekker uit de samenwerking die hij heeft als ambassadeur van War Child. Dat liet Marco weten in een persbericht dat verspreid is door Knoops’ Advocaten.

Ik wil mij volledig richten op de verdediging – Marco Borsato

„Ik heb vanmiddag besloten om mij officieel als ambassadeur van War Child terug te trekken. Ik wil mij volledig richten op de verdediging en niemand in mijn omgeving daarmee belasten en al helemaal niet een instantie als War Child, die mij zo aan het hart gaat”, zegt Borsato”. War Child is een organisatie die psychosociale steun, bescherming en onderwijs aan kinderen in conflictgebieden geeft. “War Child helpt wereldwijd kinderen hun oorlogsverleden van zich af te schudden”.

Is Nederland soms verdeel want zijn we Bilal Wahib vergeten?

Is de cancel cultuur in Nederland selectief? Nog even kort op een rij wat Bilal Wahib is overkomen in korte tijd na die spraakmakende livestream op Instagram:

“Op 24 maart 2021 werd Wahib aangehouden door de Amsterdamse politie op verdenking van het vervaardigen dan wel verspreiden van kinderporno, nadat hij op Instagram in een livestream een minderjarige jongen zeventienduizend euro bood voor het tonen van zijn geslachtsdeel, wat deze voor het oog van de kijkers deed. Later op de dag werd hij weer vrijgelaten, maar hij bleef nog wel verdachte. 

Bilal voelt de volle laag van de cancel cultuur!

Vanwege de aard van de zaak stopten platenlabel Top Notch en omroep BNNVARA de samenwerking met Wahib. Ook de geplande uitzending van het televisieprogramma Rooijakkers over de vloer van die avond werd door RTL geschrapt. Instagram liet weten dat Wahib nooit meer welkom is op het platform; ook Oussama Ahammoud, die betrokken was bij de livestream, werd voorgoed verbannen. (Bron Wikipedia)” Meet Nederland met 2 maten?

NPO Radio 2 draait gewoon liedjes van Marco Borsato in Top 2000

In de Top 2000-editie van dit jaar is Borsato tien keer terug te vinden. Het nummer Dochters staat op plaats 224 het hoogst genoteerd, boven onder meer Rood (1005), De Bestemming (1413) en De Waarheid (1761). Vorig jaar stond de zanger nog met veertien platen in de ‘lijst der lijsten’. Toen was Dochters op plek 174 ook al zijn hoogst genoteerde nummer. (Bron: AD)

- Advertisement -
Latest news
- Advertisement -
Related news
- Advertisement -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in