15.3 C
Amsterdam
dinsdag, mei 28, 2024

KFC Kokos Milkshake Recept

- Advertisement -

De KFC Kokos Milkshake Recept is gekraakt en wij hebben het originele nagemaakte recept. Het is eindelijk zover! Hoe maak je die romig en verfrissende KFC Kokos Milkshake nou thuis na. Wij hebben het voor je uitgezocht en het recept is nu eindelijk online om na te maken.

Welke ingrediënten heb je allemaal nodig

  • 1x Verse Kokosnoot
  • 1x Bak Vanille Schepijs 1L
  • 1x Klein Blikje Kokosmelk
  • 1x Klein Blikje Gecondenseerde Melk met Suiker 397g
  • 2x Raffaello
  • 2x Oreo Koekjes
  • 3x Ijsblokjes

Welke stappen moet je nemen voor het maken van deze heerlijke KFC Kokos Milkshake?

Halveer de verse kokosnoot veilig in tweeën. We gebruiken alleen één helft van de verse kokosnoot. Maak de kokosstukjes schoon met een scraper of onscherp mes. Gebruik een blender om de stukjes kokosnoot fijn te malen. Voeg 2 eetlepels kokosmelk toe om de blender te helpen goed vrij te mixen. Gebruik een vijzel of ziplock bag om de Oreo koekjes in fijn te maken. Stamp ook de ijsblokjes in een ziplock bag goed fijn. De Raffaello kan je ook direct fijn stampen (Let op! dit kan een beetje plakkerig zijn). Gebruik een handige grote beker om 3 eetlepel vanille ijs in te doen. Voeg hier 2 eetlepels kokosmelk aan toe. Schep 2 volle lepels gecondenseerde melk in de maatbeker. Voeg het gecrushte ijs toe aan de beker. Meng dit kort (5-10 seconden) met een staafmixer of blender samen tot een mooie shake.

Zo gaan we het serveren

Gebruik 1 lepel gecondenseerde melk om de binnenkant van het long drink glas mee te decoreren. Voeg 1 tot 2 scheppen van de gesnipperde kokos toe in de maatbeker. Meng dit kort met een lepel samen.

Vul het glas en bouw dit in lasagne laagjes op:
Shake > Raffaello > Shake > Raffaello tot het glas volledig vol is.

Optie: Gebruik een rijke slagroom als topping en decoreer de shake af met een laagje gecrushte Oreo. Gebruik een passend(dik) rietje en geniet van je heerlijke KFC Kokos Milkshake!

Bekijk de instructie hier in een korte video:

- Advertisement -
Latest news
- Advertisement -
Related news
- Advertisement -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in