20.5 C
Amsterdam
donderdag, juli 18, 2024

Kanye West smeekt ex Kim Kardashian bij hem terug te komen

- Advertisement -

Ye, Of zeggen we nog Kanye West. Tijdens het concert in het L.A. Memorial Coliseum kwam Kanye West toch echt met een duidelijke boodschap. Kanye West smeekt ex Kim Kardashian om bij hem terug te komen. En dit deed hij op een heel erg bijzondere manier. Er zijn op dat moment duizenden (70.000) aanwezig in het Memorial Coliseum toen Ye de woorden van zijn nummer veranderde in “run right back to me“. Niet alleen zoveel vreemde toeschouwers waren getuigen van zijn smeekbede. Maar ook hun kinderen North en Saint zaten in het publiek tijdens het benefietconcert.

Run Right back to me

Maar als de boodschap nog niet helemaal duidelijk was voor wie deze was bestemd. Gooide Ye voor de zekerheid nog het volgende er uit: hij richtte zich rechtstreeks tot Kim Kardashian met de woorden: ,,More specifically, Kimberly’’. Kanye West smeekt ex Kim Kardashian bij hem terug te komen maar is Kim hier wel open voor. Waarschijnlijk niet.

Ye (Kanye West) is kansloos

Kim Kardashian lijkt verder te gaan met haar leven en is momenteel aan het daten met Pete Davidson. Peter “Pete” Davidson is een Amerikaanse stand-upcomedian en acteur. Sinds 2014 maakt hij deel uit van de cast van het sketchprogramma Saturday Night Live.

Bekijk de opmerkelijke uitspraak van YE zelf

Ye heeft een bipolaire stoornis

In Amerikaanse media wordt de vraag opgeworpen of de bipolaire stoornis van Kanye een rol speelt, een psychische aandoening die gepaard gaat met hevige stemmingswisselingen. Hij kreeg de diagnose een paar jaar geleden.

Bipolaire of niet, het recht van elke vader blijft om te vechten voor gezinshereniging. Of dit werkelijk in de toekomst gaat gebeuren zal moeten blijken. Het entertainment niveau is voor de aankomende periode wel geregardeerd. De redactie wenst Ye (Kanye West) veel succes en een goede gezondheid toe!

- Advertisement -
Latest news
- Advertisement -
Related news
- Advertisement -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in